Udlejning

Når sejerborgerne ikke selv bruger lejren til at holde sommer-, påske- og efterårslejr eller den årlige arbejdsweekend kan enhver leje lejren til såvel private formål som til kurser, studieture eller lejrskole.

Lejren har soveplads til max. 142 personer, men der kan dækkes op i salen til 200 personer. Også mindre grupper kan have glæde af at leje Sejerborg, da man kan nøjes med at leje dele af lejren og prisen delvis beregnes på antallet af brugere.

Sejerborg er bygget i 1939, men har især de seneste år gennemgået en omfattende renovering, så indretning og standard svarer til nutidens krav.

Lejren består af en hovedbygning med stor spisesal med klaver, fuldt udstyret industrikøkken med tilhørende opvaske- og grønsagsrum, samt med service til 200 personer. På 1. Sal i hovedbygningen er der 40 sengepladser fordelt på 8 værelser og en stor opholdsstue, hvor der er plads til ca. 70-80 personer. Der er 4 toiletter i hovedbygning, og under køkkenet er der kælder med vaskemaskine og tørretumbler.

På hver sin side af hovedbygningen ligger de to sovesalsbygninger med hver 2 sovesale med 22 senge (11 køjesenge) på hver. Til hver sovesal er der 4 toiletter og 2 brusere.

Endvidere er der et lille anneks kaldet “de 7 små hjem”. Her er der 7 små værelser med 1 køjeseng, skab og vask på hvert værelse. Samt 1 toilet og 2 baderum.

Lejren har IKKE dyner, puder, sengetøj, håndklæder, viskestykker eller kar- og gulvklude.

Sejerborgs grund er en stor naturgrund, der er indhegnet hele vejen rundt med naturhegn af fyrtræer (granbæltet). Der er en stor indkørsel foran hovedbygningen med rimelig plads til parkering. Der er en ikke super plan fodboldbane og bagest på grunden en legeplads med sandkasse, gynger og klatrestativ. Rund omkring på grunden er der opstillet udendørs borde og bænke og der er også en stor bålplads. Lejrens grund fortsætter bag granbæltet helt ned til vandet - kun få minutters gang og man står på en af landets bedste sandstrande.